Česká značka SILVINI

YOUR RIDE / YOUR CHOICE

Pot, dřina a napnuté svaly. Pevná vůle, která vás dovede k čisté hlavě na konci cesty. A značka SILVINI vám k tomu pomůže.

 Bormio_20190806__DSC1775-Edit

 

Značka SILVINI je poctivá česká značka, zaměřující se především na dobře padnoucí sportovní oblečení. A my máme radost, že vám ji můžeme v GINTER Sport nabídnout. 

Samotný vývoj a design produktů, jejich konstrukce střihů a veškeré činnosti s tím spojené se odehrávají v České Republice. Samotná výroba pak probíhá v Číně, v pečlivě zvolených továrnách, kde pod neustálým vedením manažera kvality dohlíží na přesné postupy a dodržování vysokého standardu výrobků. Právě díky tomu se značka SILVINI odlišuje od ostatních společností. 

 

Z62_8201

 

Protože je firma složená z lidí, kteří sportem žijí, nabízí kvalitní, technicky propracované produkty nejen pro profesionální a aktivní sportovce, ale také pro tzv. "hobíky". Nebojte se tedy svých limitů, protože s touto značkou je hravě a pohodlně zvládnete! 

Sportem číslo jedna je pro ně cyklistika, ale v zimních měsících se soustředí také na běžky a velmi oblíbený skialpinismus. Tyto zimní sporty jsou totiž dokonalou alternativou, když napadne sníh. Dovolíme si tedy říci, že jsou to právě tyto sporty, kterým v SILVINI skvěle rozumí. 

 

redirect_images.php-11

 

Ať už se vydáte za sportovním výkonem nebo jen rekreační vyjížďkou, kvalitní oblečení SILVINI vás skvěle ochrání před nečekanou nepřízní počasí. 

 

SILVINI >>